Deel 1 van de serie DE WERELD VAN KNOEBELTJE HOBBELDEBOB – een huisje bouwen (kort verhaal / ebookversie) is ONLINE!

Het heeft een hele poos geduurd maar nu is het zover: de aftrap heeft plaatsgevonden voor de nieuwe kinderserie DE WERELD VAN KNOEBELTJE HOBBELDEBOB. Het eerste deel is gepubliceerd in ebookversie. Het luisterboek zal later verschijnen, evenals de Engelse en Duitse vertalingen (door Anne Marie Westra-Nijhuis)
 
In deze serie ontmoeten we een vrolijk, speels knoebeltje dat in een wereld vol kleine avonturen en wonderen gaandeweg zichzelf ontdekt. Fictie. Knoebeltje Hobbeldebob is een fantasiefiguurtje met verschillende eigenschappen en met herkenbare menselijke trekken voor kinderen (vanaf 4-6 jaar)
Ieder deel staat op zich, maar ze staan allemaal met elkaar in verband. Allen tesamen vormen zij uiteindelijk ‘DE WERELD VAN KNOEBELTJE HOBBELDEBOB’
 
DEEL 1 – een huisje bouwen
Knoebeltje Hobbeldebob verlangt naar een huisje met een bedje en een badje. In het park ontmoet hij een mol die de wijde wereld intrekt.
 
Cover Ebook Knoebeltje Hobbeldebob deel 1 Een huisje bouwen