Het ebook DE ROZENMEISJES, deel 3 van de kinderserie DE WERELD VAN KNOEBELTJE HOBBELDEBOB, is online

Inmiddels is de Nederlandse versie van het derde verhaaltje uit de kinderserie  (4-6 jaar) DE WERELD VAN KNOEBELTJE HOBBELDEBOB online verschenen in webshops en bij diverse abonnementenservices, zoals bij de Koninklijke Bibliotheek.
Binnenkort volgen de Engelse en Duitse vertalingen.
 
Uitgever: Xpath design multimediaproductiies Amsterdam 
Illustratie cover: Niek van Wijngaarden
 
 
Knoebeltje Hobbeldebob 3 de rozenmeisjesDeel 3: DE ROZENMEISJES:
Knoebeltje Hobbeldebob is gaan wonen in een park. Wanneer hij de omgeving gaat verkennen, ontdekt hij ook iets over zichzelf.
 
In deze serie ontmoeten we een vrolijk, speels knoebeltje dat in een wereld vol kleine avonturen en wonderen gaandeweg zichzelf ontdekt. Knoebeltje Hobbeldebob is een fantasiefiguurtje met verschillende eigenschappen en met herkenbare menselijke trekken voor kinderen (vanaf 4-6 jaar) Ieder deel staat op zich, maar ze staan allemaal met elkaar in verband. Allen tesamen vormen zij uiteindelijk ‘DE WERELD VAN KNOEBELTJE HOBBELDEBOB’
 
Voor voor te lezen: vanaf 4+ of om zelf te lezen 6+
Binnenkort volgen vertalingen in het Engels en in het Duits
 
 
 
Deel 2: DE EENDJES:
Bij de vijver in het park ontmoet knoebeltje Hobbeldebob zijn nieuwe buren. Wanneer hij zijn huisje bouwt krijgt hij hulp van een lieve merel, die een eindje verderop woont.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cover Ebook Knoebeltje Hobbeldebob deel 1 Een huisje bouwenDeel 1: EEN HUISJE BOUWEN:
Knoebeltje Hobbeldebob verlangt naar een huisje met een bedje en een badje. In het park ontmoet hij een mol, die de wijde wereld intrekt.