FRAMBOZENTAARTJE (voordracht) in de Pijp en THE MARCH OF THE CATS verschijnt binnenkort online

Tussen alle drukte van het trainingsacteren in, mocht ik komen voorlezen op een georganiseerde, doch informele, ongedwongen bijeenkomst in de Amsterdamse Pijp. Samen met Jos van Hest hebben we voor buurtbewoners voorgedragen in de open lucht, Jos droeg gedichten voor en ikzelf mijn kort verhaal FRAMBOZENTAARTJE.
Het was een leuke en gezellige bijeenkomst!
 
Inmiddels is de vertaling van DE KATTENMARS, het eerste verhaal van het kattendrieluik, gerealiseerd door Lizzie Kean. THE MARCH OF THE CATS verschijnt binnenkort online (ebook). Hier ben ik erg blij mee en ik ben benieuwd of er voor de vertaalde versie eveneens belangstelling is.
Deel 2, HET KATTENPLAN en deel 3, DE KATTENSTAD zullen spoedig online in het Engels volgen (ebooks).
 
Logo schrijfster Yvonne Gillissen