Week van het korte verhaal: MEISJE VAN METHUSALEM, STADSSTUIPEN en BUITENDRIFT

Het korte verhaal is in opmars! Ideaal voor onderweg of om voor even tussendoor te lezen en/of te luisteren. Verkrijgbaar in diverse webshops (boekhandels) en bij verschillende abonnementenservices (o.a. Bibliotheek, Kobo etc.)

Recensies: Schrijverspunt.nl – “…een aanrader voor iedereen die van korte verhalen houdt”.

STADSSTUIPEN is een selectie van gepubliceerde korte verhalen waarin diverse personages zich bevinden in een stedelijke omgeving. Verlangend, hopend of broedend zoeken ze een weg in het bestaan. De stad verhult, verleidt, confronteert of stelt teleur, maar laat niemand onberoerd. STADSSTUIPEN is de tegenhanger van de verhalenbundel BUITENDRIFT.
Link: STADSSTUIPEN via bol.com

BUITENDRIFT is een selectie van een aantal gepubliceerde korte verhalen waarin verschillende personages worstelen met hunverlangens, drijfveren of ambities. Plaats van handeling is ‘buiten’ in een landelijke omgeving; in de velden, op een kerkhof, in een moestuin, langs het water of gewoon ergens in een dorp. BUITENDRIFT is de tegenhanger van de verhalenbundel STADSSTUIPEN.
Link: BUITENNDRIFT via bol.com

MEISJE VAN METHUSALEM: Een nar die in opdracht van de overheid het humoristisch peil van de bevolking onderzoekt, een koe als rolmodel, de wolf die massaal is teruggekeerd – MEISJE VAN METHUSALEM is een verzameling van gepubliceerd en nieuw proza. Vrolijke vertellingen, boeiende en fantasierijke verhalen, waarvan sommigen met een duister kantje.
Link: MEISJE VAN METHUSALEM via bol.com

Uitgever: Xpath Design, multimediaproducties Amsterdam.

Cover-illustraties: Niek van Wijngaarden

Meisje van Methusalem

Stadsstuipen

Buitendrift