Het derde deel uit de kattenreeks, DE KATTENSTAD (luisterboek) is online!

Het laatste luisterboek uit de kattenreeks, DE KATTENSTAD (voor kinderen en kattenliefhebbers van 7 – 107) is afgerond. Het verschijnt in verschillende webshops (Luisterrijk.nl, Bol.com, Eboekje.nl etc.) en bij diverse abonnementenservices (Luisterbibliotheek, Kobo, Cliffer, Storytel etc.)
DE KATTENSTAD is een vervolg op DE KATTENMARS en HET KATTENPLAN.
 
Cover Kattenmars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DE KATTENMARS (deel 1)
De eigenzinnige katten van Amsterdam zijn ontevreden en boos. Ze worden niet goed genoeg behandeld, tenminste dat vinden ze zelf. Tijdens een vergadering besluiten ze om de bewoners van de hoofdstad te verlaten en de wijde wereld in te trekken. In een nacht vormen ze een stoet en verdwijnen stilletjes om op avontuur te gaan naar de Noordpool. Intussen blijven de mensen en de kinderen ontredderd en verdrietig achter.
 
 
 
Cover luisterboek Het kattenplan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HET KATTENPLAN (deel 2)
De brutale katten van Amsterdam laten opnieuw van zich horen. Na jaren van vrede en rust zijn ze het  spuugzat. Enkele ondernemende dieren besluiten  het heft in eigen poten te nemen en smeden een geweldig plan. Daar is behalve moed ook veel geld voor nodig. Maar hoe komen ze daar aan?
 
 
Cover Kattenstad
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DE KATTENSTAD (deel 3)
Belle zit gevangen op het politiebureau en Amsterdam is boos! De eigenzinnige en brutale katten moeten aantonen dat ze het leven in de hoofdstad ook daadwerkelijk verdienen, anders worden ze verbannen. De dieren zelf hebben zo hun eigen ideeën en willen Belle bevrijden. Of dat gaat lukken?
 
https://www.luisterrijk.nl/luisterboek/9789493016118/de-kattenstad
 
 
Uitgever: Xpath Design multimediaproducties Amsterdam
Auteur: Yvonne Gillissen
Voice-over: Yvonne Gillissen
Geluidsdecor en – nabewerking: Niek van Wijngaarden
Coverillustratie: Niek van Wijngaarden