Knoebeltje HOBBELDEBOB: De nieuwe reeks kinderboeken krijgt al langzaam gestalte!

Zoals eind vorig jaar aangekondigd, mag ik voor komend jaar een nieuwe serie voor kinderen gaan ontwikkelen. Xpath Design multimediaproducties wil, naast de KATTENREEKS en SNAP JIJ DAT NU..?..?!/NOW WOULD YOU BELIEVE THIS..?..?! , de kinderboeken in het ‘fonds’ gaan uitbreiden.   
Deze keer voor de leeftijd van 4-6 jaar wat luisterboeken betreft en voor kinderen die zelf al kunnen lezen komen er later ebooks in de leeftijd van 7-9 jaar. De eerste lijnen zijn uitgezet en knoebeltje HOBBELDEBOB krijgt al gestalte in de eerste aflevering. Daar ben ik niet ontevreden over, maar het is natuurlijk afwachten of de eerste drie boekjes die ik ga aanleveren ook in de markt kunnen worden gezet. 
Wordt vervolgd!
 

Kattenmars CoverCover luisterboek Het kattenplanCover Kattenstad

 

 

 

 

    

snap jij dat nuCover Now would you believe this