Over 2019 en voor 2020: NOW WOULD YOU BELIEVE THIS..?..?! ging global en nieuwe projecten dienen zich aan.

Wie mij wat beter kent heeft het vast eerder gehoord: ‘ik kom tijd tekort’. Dat bleek afgelopen jaar met grote regelmaat en dat zal voor 2020 eveneens gelden. Door het freelance werken als o.a. trainingsactrice staat het schrijven soms even ‘in de ijskast’. Hierdoor zijn (nog) niet alle projecten die in de planning zaten gerealiseerd maar staan in de wacht of worden binnenkort afgerond in het nieuwe jaar. 
 
In 2019 is er wel het e.e.a. voltooid: 
MEISJE VAN METHUSALEM (verhalenbundel) is verschenen in ebookvorm, evenals ZAND-drieluik. De drie afzonderlijke novellen van ZAND: CHRISTOPHER BOX, NACHT VAN DE KODIAKBEER en PAR-DOUCE (epubs) zijn eindelijk in een heruitgave weer opnieuw verkrijgbaar in diverse webshops. 
Het luisterboek NOW WOULD YOU BELIEVE THIS..?…?! (de vertaling van SNAP JIJ DAT NU..?..?!) is inmiddels verschenen bij diverse abonnementen- en streamingdiensten als Spotify, Kobo, de LuisterBieb etc. Het is erg leuk om te zien dat dit verhaal voor kinderen in verschillende landen beluisterd is en wordt. Xpath Design multimediaproducties overweegt nu ook een vertaling in het Duits in 2020. Hier ben ik natuurlijk superblij mee!
Het laatste deel van de kattenreeks  het luisterboek ‘DE KATTENSTAD’ is in de eindfase en verschijnt binnenkort. 

Zoals aangekondigd, mag ik in 2020 een nieuwe serie voor kinderen gaan schrijven, deze keer voor de leeftijd (4-6 jaar). Ook wordt in 2020 de luisterboekversie van PAR-DOUCE in productie genomen. Laten we hopen dat het allemaal gaat lukken. ‘De tijd zal het leren’, niet waar?

Voor alle lezers: een fijn en gezond 2020. Dat het de aftrap mag worden voor een veilig, vredig en harmonieus decennium, waarin we elkaar blijven opzoeken en dialoog met elkaar aangaan.

Fijne feestdagen en de beste wensen!

Cover Snap jij dat nu

Cover Now would you believe this