2021 -een terugblik op een bewogen jaar!

Eerlijk is eerlijk: 2021 was geen leuk, vrolijk jaar. Voor velen niet en voor mij persoonlijk ook niet. Het Coronavirus heeft veel bepaald, net als de klimaatrampen en -helaas- het algemene, toenemende wantrouwen jegens de overheid. Daar hoef ik verder niet over uit te weiden.
Ook in mijn eigen leven was er weinig reden tot vreugde. Ziekten van dierbaren en het overlijden van een aantal mensen in mijn omgeving kwam op mijn pad, met natuurlijk het nodige verdriet.
Mijn freelance-werk wat betreft het (trainings)acteren was -mede door Corona- opnieuw chaotisch en hectisch. Daar staat wel tegenover dat de inhoud en het werk zelf opnieuw bevredigend was: regelmatig fijne momenten gehad met fijne collega’s.
 
Mijn grootste geluk zat ‘em in de stabiliteit van een aantal essentiële zaken: over mijn gezondheid heb ik niet hoeven mopperen en de liefde tussen mijn levenspartner en mij heeft zich prachtig verdiept. Hier ben ik zielsgelukkig mee!
Verder ben ik tevreden over mijn schrijven. Weliswaar heb ik veel en veel minder kunnen realiseren dan wat ik me heilig had voorgenomen (de nog niet voltooide projecten stapelden zich op) maar het aantal lezers dat de weg naar eerder gepubliceerd werk heeft weten te vinden is opnieuw behoorlijk toegenomen. Aanzienlijk meer dan ik had verwacht – en ja: daar ben ik blij mee en trots op.
Een aantal KASTELEINTJES (in de serie korte verhalen in ebook/luisterboekversie) zijn afgelopen jaar voor het eerst verschenen; in de loop van 2022 volgen er nieuwe. Xpathdesign Design wil verder een Engelse vertaling van de kattenverhalen gaan realiseren. Begin 2022 zal er naar een geschikt iemand gezocht worden die het eerste deel DE KATTENMARS gaat vertalen. Dit vind ik super leuk en spannend!
Rondom de jaarwisseling zal het eerste deel van DE WERELD VAN KNOEBELTJE HOBBELDEBOB in luisterboekversie dan (eindelijk) gaan verschijnen. Het project heeft eerder grote vertragingen op gelopen door onvoorziene omstandigheden, maar het geluidsdecor van het luisterboekversie zit nu in de eindfase. Ik ben stikbenieuwd naar het resultaat -EN VOORAL NAAR DATGENE WAT 2022 GAAT BRENGEN.
 
Voor iedereen: MAAK ER WAT MOOIS VAN IN 2022. 
Hartelijks & de beste wensen!
 
Logo schrijfster Yvonne Gillissen