Er komt een Engelse vertaling van DE KATTENMARS!

Xpath Design is druk bezig om de nieuwe serie DE WERELD VAN KNOEBELTJE HOBBELDEBOB verder te realiseren. Er komen ebooks en luisterboeken. Het project heeft de nodige vertraging opgelopen. Er waren en zijn, door uiteenlopende omstandigheden veel vervelende, onverwachtse werkonderbrekingen, maar er valt gelukkig ook vooruitgang te bespeuren. Wanneer deel 1 ‘een huisje bouwen’ online gaat komen, valt nog niet zeggen, maar we hopen dat dit voor het einde van dit jaar zal zijn.
 
Xpath Design heeft besloten om DE KATTENMARS een Engelse vertaling te gunnen, in eerste instantie in ebook-vorm. Later zouden dan HET KATTENPLAN en DE KATTENSTAD eveneens een Engelse versie moeten krijgen. De drie verhalen uit de kattenreeks hebben, zoals eerder aangekondigd, een weg naar een groter publiek weten te vinden. Het spreekt voor zich dat ik er bijzonder blij mee ben. De vertaling naar het Engels is voor mij echt een kadootje!
Het zoeken en vinden van ‘de juiste vertaler’ wordt komende periode in gang gezet.
 
Wordt vervolgd!
Cover luisterboek "De kattenmars" van Yvonne Gillissen.