DE KATTENMARS, HET KATTENPLAN en DE KATTENSTAD beginnen hun weg naar het publiek te vinden!

Iedere schrijver, bekend of onbekend, vindt het heerlijk wanneer zijn of haar werk gelezen of beluisterd wordt. Daarop vorm ik dan ook geen uitzondering! Onlangs heb ik vernomen dat de ‘kattenverhalen het heel aardig doen’ en dat stemt mij blij en tevreden. Er is sinds geruime tijd een groeiende afname in zowel de ebooks als de luisterboeken.  
Uitgeverij Xpath Design gaat, indien de interesse blijft aanhouden, mogelijkheden onderzoeken om de reeks verder uit te breiden. Daarover later meer! 
 
Op dit moment krijgt het proces van de nieuwe kinderserie DE WERELD VAN KNOEBELTJE HOBBELDEBOB de meeste aandacht. De eerste zes afleveringen zijn al een tijd geleden geschreven, maar het productieproces heeft onverwachts tamelijke vertraging opgelopen door veranderingen in de technische en digitale realisatie. Binnenkort hopen we in ieder geval het eerste deel online te kunnen brengen.
De titels zijn:
DE WERELD VAN KNOEBELTJE HOBBELDEBOB:
1) een huisje bouwen
2) de eendjes
3) de rozenmeisjes 
4) in de vijver
5) op bezoek bij merel
6) tussen de mussen
 
Wordt vervolgd!
Cover luisterboek "De kattenmars" van Yvonne Gillissen.Cover KattenplanCover De kattenstad