Nieuwe schrijfopdracht en CHAMPAGNE VOOR EEN WEDUWE krijgt een podium in de KASTELEINTJES 

Het is erg druk bij Xpath Design en door digitale en technische vernieuwingen is er wat langere vertraging ontstaan bij de lopende projecten. 
Het luisterboek LIED VAN EEN POPULIER zit in de eindfase van het productieproces en verschijnt binnenkort, evenals de ebookversie in de serie KASTELEINTJES. Inmiddels is er wel alvast de selectie gemaakt voor het vijfde verhaal in deze reeks: er is gekozen voor CHAMPAGNE VOOR EEN WEDUWE.
 
De kinderserie (voor de leeftijd 4-6 jaar) DE WERELD VAN KNOEBELTJE HOBBELDEBOB -een huisje bouwen (deel 1) ligt bovenop de stapel en is deels al gerealiseerd. Het verschijnt mogelijk nog deze zomer.
 
Wat me bijzonder heeft doen verheugen: ik mag me alvast gaan buigen over een nieuwe serie voor volwassenen! Na een (inspirerende) brainstormsessie mag ik een proefaflevering gaan schrijven; daarna zal gekeken worden naar de levensvatbaarheid van het project en of het continuïteit verdient. De eerste aflevering zou dan voor de winter klaar moeten zijn.
 
Logo schrijfster Yvonne Gillissen