De voice-overopnames van MEISJE VAN METHUSALEM zijn hervat; het 4e KASTELEINTJE (ebook) is online.

Inmiddels is de ebookversie van het 4e Kasteleintje: LIED VAN EEN POPULIER online verkrijgbaar in diverse webshops en bij verschillende abonnementenservices, zoals in de online bibliotheek (zie onderstaand links). De audioversie verschijnt binnenkort.
 
De voice-overopnames van MEISJE VAN METHUSALEM zijn, na een tamelijke lange productiepauze, geleidelijk aan weer hervat. Afgelopen week was er even ruimte om alvast weer een korte verhaal uit de bundel voor te dragen. MIEREN EN VERWANTEN werd ingesproken, zodat ook de audioversie van deze bundel langzaam aan verder gestalte gaat krijgen. 
Later wordt ook het productieproces van de kinderserie DE WERELD VAN KNOEBELTJE HOBBELDEBOB weer opgepakt, zodat het eerste deel wellicht nog deze zomer kan verschijnen.
 
Kasteleintjes 4 Luisterboek: "Lied van de populier" Meisje van Methusalem Cover luisterboek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
O.a. verkrijgbaar:
Bol.com