Ebookversie van de novellenbundel ZAND-drieluik verschijnt eind lente/begin zomer.

Nadat Xpath Design eerder dit jaar de drie verhalen ‘Christopher Box’, ‘Nacht van de Kodiakbeer’ en ‘Par-Douce’ als aparte ebooks heeft opgenomen in het fonds, verschijnt nu ook binnenkort de novellenbundel als geheel online. De verhalen staan op zichzelf en kunnen onafhankelijk van elkaar gelezen worden, maar ‘samen is de som meer dan het geheel der delen’.
 
ZAND-drieluik verscheen eerder tijdelijk als paperback bij een andere uitgever (2014-2015) en wordt nu opgenomen in het fonds van Xpath Design.
‘Christopher Box’ (realisatie Lecticus/Dedicon) en ‘Nacht van de Kodiakbeer’ (realisatie Xpath Design) verschenen al eerder als luisterboek. De audioversie van ‘Par-Douce’ wordt later dit jaar gerealiseerd (Xpath Design multimediaproducties).