YIN, YANG & JUNG (eenakter voor kleine zaal productie)

-een zwarte komedie, over terrorisme van het slachtoffer. (Voor spelers die genuanceerd spel kunnen neerzetten)
 
Het gaat niet goed met Rick. Vandaag heeft hij van een uitgever het bericht ontvangen dat zijn auto-biografie niet zal worden gepubliceerd. Wanneer twee van zijn vrienden hem proberen op te beuren blijft hij echter ontroostbaar. Hij voelt zich eenzaam en miskend. Want er is niemand die hem ziet, iedereen laat hem in de steek, hij is helemaal alleen  op de wereld. Rick is een slachtoffer. En daar is geen kruid tegen gewassen.
 
YIN, YANG & JUNG is een parodie op het volledig zwelgen in zelfmedelijden en het niet goed meer kunnen zien van eigen doen en laten. Het is een komisch drama over spiegeling, zelfinzicht, grenzen en balans.