Ebooks van ‘ZAND-drieluik’ zijn nu verkrijgbaar bij Kobo-plus!

Drie novellen die op zichzelf staan en onafhankelijk van elkaar gelezen kunnen worden, zijn nu te downloaden bij de abonnementenservice van Kobo. Deze verhalen zijn ‘samen meer dan de som van het geheel der delen.’
Eveneens verkrijgbaar in diverse webshops: Bol.com, Kobo, etc.
 
 
Ebook Christopher Box, novelle Novelle 1: CHRISTOPHER BOX (ebook, heruitgave)

Tags: danskunst, choreografie, reisverhaal, liefde, vriendschap, meditatie, loslaten

In dit psychologisch reisverhaal ontmoet choreografe Rosa Vanderburgt de jongere Christopher Box, een Engelsman die na een beschermde jeugd vol verlangen de wereld wil ontdekken. Nadat hun relatie zich heeft ontwikkeld beseft ze dat ze hem moet loslaten.

Ebook Nacht van de kodiakbeer Novelle 2: NACHT VAN DE KODIAKBEER (ebook, heruitgave)

Tags: vrouwenvriendschap, scenarioschrijven, ambitie, steun, irritatie, confrontatie

Adrienne is wat kleurloos en onzeker, maar wil zich ontwikkelen tot scenarioschrijfster. Ze ontmoet Janine, een hartelijke filmregisseuse met een uitbundige leefstijl.
Een enerverende vriendschap tussen twee vrouwen, die verschillend in het leven staan, eindigt in een confrontatie in een nacht op het strand. Aanvankelijke steun en vertrouwen hebben plaats gemaakt voor irritatie en ambitie. 

Ebook Par-Douce Novelle 3: PAR-DOUCE (ebook, heruitgave)

Tags: zoektocht, levensvervulling, vriendschap, milieu van de kleine kunstenaar, zingeving.

Adri├źnne ondervindt een zeurende onvrede in haar leven. Al zoekende probeert ze een andere weg in te slaan waar ze voldoening hoopt te vinden. Een aanvaring met Christopher leert haar om zich te openen zodat een nieuwe richting zich kan aandienen.