PAR-DOUCE verschijnt straks ook als luisterboek en andere nieuwe ontwikkelingen.

Binnen enkele weken is het derde (en wellicht laatste) verhaal van de kattenreeks online verkrijgbaar als luisterboek. DE KATTENSTAD is een vervolg op DE KATTENMARS en HET KATTENPLAN.

Cover Par-douce

Het eerstvolgende audiobook wat in productie genomen wordt is PAR-DOUCE, het laatste deel van het drieluik ZAND. Van deze novellenbundel is de EPUB versie inmiddels online verkrijgbaar, ook zijn de drie novellen al eerder apart als ebook verschenen. Van deel 1, CHRISTOPHER BOX en deel 2, NACHT VAN DE KODIAKBEER zijn ook luisterboeken verkrijgbaar.
Verder overweegt Xpath Design een Duitse vertaling van SNAP JIJ DAT NU..?..?! De Engelse versie NOW WOULD YOU BELIEVE THIS..?..?! is online verkrijgbaar als EPUB en als audiobook. Een Duitse versie is natuurlijk prachtig; ik hoop dat hetgerealiseerd kan worden……