Binnenkort verschijnt het luisterboek DE KATTENSTAD bij Xpath Design, multimediaproducties

‘DE KATTENSTAD’ is het vervolg op ‘DE KATTENMARS’ en ‘HET KATTENPLAN’ en vertelt over de eigenzinnige, brutale katten uit Amsterdam. Deze vertellingen zijn voor kinderen (7-107) en natuurlijk voor iedereen die van katten houdt!

Verschijnt eind zomer bij Xpath Design, multimediaproducties in eerste instantie als audiobook, later volgen ook de ebookversies van alle drie de kattenverhalen, die ook worden gebundeld in KATTENFRATSEN.

DE KATTENSTAD:

De inwoners van Amsterdam zijn erg verbijsterd en boos. De eigenzinnige, brutale katten van de hoofdstad krijgen nu de gelegenheid om zich van hun beste kant te laten zien. Ze moeten aantonen dat ze het leven in de deze stad ook daadwerkelijk verdienen.

Cover luisterboek "De kattenmars" van Yvonne Gillissen.