Terugblik op 2018: de EERSTE VERTALING en MEER LEESPUBLIEK!

2018 was een afwisselend jaar, met natuurlijk voor- en tegenspoed op verschillende terreinen van mijn leven, zoals dat ‘zoal gaat’. Niet echt spectaculair maar zeker ook niet slecht! Afgelopen jaar zijn er stappen gezet in nieuwe richtingen, met duidelijk resultaat. 
De eerste vertaling van Nederlands naar Engels is een feit: SNAP JIJ DAT NU..?..?! is verschenen als ebook onder de titel NOW WOULD YOU BELIEVE THIS..?..?! en verschijnt binnenkort ook als luisterboek bij Xpath Design, multimediaproducties. 
Afgelopen jaar hebben meer lezers hun weg gevonden naar mijn werk, er was duidelijk meer belangstelling voor de korte verhalen van de bundels ‘STADSSTUIPEN’ en ‘BUITENDRIFT’. Daar ben ik bijzonder blij mee! Ook mocht ik mij verheugen over het verschenen luisterboek ‘HET KATTENPLAN’ (voor kinderen en volwassen kattenliefhebbers) dat een vervolg krijgt in 2019. In het nieuwe jaar zullen meer titels verschijnen: een aantal novelles krijgen een heruitgave en nieuw werk ligt op stapel. 
Kortom: ik zal mij niet vervelen. Ik hoop natuurlijk dat deze lijn zich voortzet, maar ik hoop bovenal dat we MET ZIJN ALLEN ER EEN MOOI JAAR VAN MAKEN. LATEN WE LUISTEREN NAAR ELKAAR EN MET ELKAAR IN GESPREK BLIJVEN, VIA WELKE UITINGSVORM DAN OOK. LATEN WE AARDIG ZIJN EN BLIJVEN IN 2019.
 
De beste wensen!