Opnames zijn afgerond, luisterboek NACHT VAN DE KODIAKBEER verschijnt binnenkort!

Het heeft even geduurd, maar de tweede novelle van de verhalenbundel ‘ZAND-drieluik’* verschijnt binnen enkele weken, in de nazomer, als luisterboek. De voice-over opnames zijn klaar en inmiddels is er begin gemaakt met de geluidsnabewerking.
 
In ‘NACHT VAN DE KODIAKBEER’ staat de enerverende vriendschap van twee vrouwen centraal. Adrienne is wat kleurloos en onzeker, maar wil zich ontwikkelen tot scenarioschrijfster. Zij ontmoet Janine, een hartelijke filmregisseuse met een uitbundige leefstijl. Aanvankelijke steun en vertrouwen maken langzaam plaats voor irritatie en ambitie. Gedurende een nacht op het strand vindt er een confrontatie plaats.
 
*’ZAND-drieluik’ is een bundel van drie afzonderlijke novellen, die onafhankelijk van elkaar gelezen/beluisterd kunnen worden. De verhalen samen zijn echter meer dan de som van het geheel der delen. 
Novelle 1: ‘CHRISTOPHER BOX’
Novelle 2: ‘NACHT VAN DE KODIAKBEER’
Novelle 3: ‘PAR-DOUCE’
 
Dit audiobook is verkrijgbaar bij Luisterrijk en diverse webshops, maar ook via verschillende abonnementenservices zoals Storytel, Leeslounge, Magboox, Luisterbieb
Uitgever: Xpath Design, multimediaproducties, Amsterdam
 
Kodiakbeer Audiobook