NACHT VAN DE KODIAKBEER (ebook) verschijnt nu ook als luisterboek!

De tweede novelle van het drieluik ‘ZAND’* verschijnt in 2018 als luisterboek bij Xpath Design. In ‘NACHT VAN DE KODIAKBEER’ staat de enerverende vriendschap van twee vrouwen centraal. Adrienne is wat kleurloos en onzeker, maar wil zich ontwikkelen tot scenarioschrijfster. Zij ontmoet Janine, een hartelijke filmregisseuse met een uitbundige leefstijl. Aanvankelijke steun en vertrouwen maken langzaam plaats voor irritatie en ambitie. Gedurende een nacht op het strand vindt er een confrontatie plaats.
 
*’ZAND-drieluik’ is een bundel van drie afzonderlijke novellen, die onafhankelijk van elkaar gelezen/beluisterd kunnen worden. De verhalen samen zijn echter meer dan de som van het geheel der delen. 
Novelle 1: ‘CHRISTOPHER BOX’
Novelle 2: ‘NACHT VAN DE KODIAKBEER’
Novelle 3: ‘PAR-DOUCE’
 
Ebook Nacht van de kodiakbeer