GOM – een tragikomedie in 15 scenes

Tragikomedie (montagevoorstelling) voor spelers die genuanceerd spel kunnen neerzetten. Rolbezetting: bv.: 2 – 5 mannen/ 5- 8 vrouwen. (meerdere mogelijkheden)

In Gom -een tragikomedie in 15 scenes, worden de personages geconfronteerd met hun onvermogen om zich te hechten in intieme, langdurige relaties.
Verlangend, verslindend, wachtend, verspillend, zoekend en soms ontwijkend, proberen ze verbintenissen aan te gaan die zij echter weer even snel beëindigen omdat de omstandigheden of de eigen persoonlijkheid hun daarbij in de weg staan.
Onwillekeurig beïnvloed door de luxe, jachtige consumptiemaatschappij, waarin de klant koning is die in een overvloed van aanbod ten alle tijden kan ruilen, gummen ze aangegane verbintenissen met tamelijk gemak uit en reduceren nauwelijks bewust liefde en relaties tot een simpel ruilobject.
Maar het verlangen blijft.

Verkrijgbaar bij Toneelcentrale Nederland of Toneelfonds Belgie.