Deel 1 voor de nieuwe serie VERHALEN UIT HET BLAUWE VELD is voltooid

Vorig jaar kreeg ik het verzoek van Xpath Design om een nieuwe serie te schrijven. Deze keer voor volwassenen, het zou om een novellen-serie gaan. In overleg is de opzet destijds goedgekeurd en vorig jaar ben ik aan de slag gegaan.
Het schrijven van een novelle is tamelijk pittig, omdat ik niet over de luxe beschik om er fulltime aan te kunnen werken; mijn werk als (trainings)actrice vereist nogal veel voorbereiding om te kunnen spelen en als freelancer is mijn agenda bijzonder wisselvallig. Maar ik wist waaraan ik begon; in het verleden heb ik in dezelfde omstandigheden de drie novellen van  het drieluik ZAND kunnen realiseren, die – en daarover verheug ik mij iedere keer weer – nog steeds gelezen worden!
Titels:
CHRISTOPHER BOX
NACHT VAN DE KODIAKBEER 
PAR-DOUCE
Deze keer is het aantal verhalen in de komende serie VERHALEN UIT HET BLAUWE VELD nog niet bekend. Het zal geen afgerond drieluik worden, maar een reeks waarin ieder verhaal op zich staat. Echter: ze zullen wel aan elkaar gerelateerd zijn, maar op een andere manier dan bij ZAND -drieluik, waar in de ‘som meer is dan het geheel der delen’.
Ik ben benieuwd of het voldoet aan de verwachtingen van Xpath Design en wacht het verder af. Wordt vervolgd…..
 
Ebook Christopher Box, novelleEbook Nacht van de kodiakbeerCover Par-douce