IK SCHREEUW EEN ROTS (ebook), het tweede verhaal uit de serie KASTELEINTJES is online

Inmiddels is de nieuwe serie de KASTELEINTJES gelanceerd. Xpath Design heeft besloten om vanaf 2021 meer aandacht te schenken aan het korte verhaal. Met enige regelmaat zullen er verhalen verschijnen in zowel ebook- als ook luisterboekversie. De audioversie van IK SCHREEUW EEN ROTS verschijnt binnenkort. Van deel 1, DE UIL VAN MONTEZUMA, zijn nu zowel het ebook als ook het luisterboek verkrijgbaar in diverse webshops/bij abonnementenservices of streamingdiensten.
 
De KASTELEINTJES:
Even digitaal aanschuiven in het eetcafé of in de kroeg voor een hap of drankje. Of zomaar, om gewoon eens op andere gedachten te komen. Een kortstondig moment duiken in een andere wereld door ontspannen van gedachten te wisselen met een andere gast. Soms heeft de kastelein zowaar even tijd en kan trakteren op leuke, intrigerende of bijzondere verhalen. Daarbij tapt hij iedere keer uit een ander vaatje.
 
Nr. 2 IK SCHREEUW EEN ROTS:
In een dorp zoekt een kwetsbare vrouw tevergeefs haar geliefde. 
Verkrijgbaar o.a. bij de Koninklijke Bibliotheek (Link)
 
Cover Ebook Kasteleintjes van Yvonne Gillissen