Nieuwe ontwikkelingen betreffende mijn boeken voor België en het Duitse taalgebied

Dank zij CULTUURCONNECT, dat het uitlenen van ebooks in Vlaamse bibliotheken mogelijk maakt, is onlangs mijn werk, samen met dat van anderen, op een nieuw platform CLOUD-LIBRARY toegankelijk gemaakt voor België. Dit Vlaams initiatief werkt samen met Standaard Boekhandel en Bibliotheca met subsidie van de Belgische overheid.

Xpath Design is tevens bezig om een Duitse vertaling van SNAP JIJ DAT NU..?..?! te realiseren. Naast de Engelse versie NOW WOULD YOU BELIEVE THIS..?..?! verschijnt binnenkort dan ook het ‘Duitse broertje’ van deze vertelling voor kinderen en volwassenen. De ebookversie wordt binnenkort gepubliceerd, wellicht komende november. 

Snap jij dat nu...?...?! Cover Now would you believe this_klein