DE WERELD VAN KNOEBELTJE HOBBELDEBOB nr 1 -EEN HUISJE BOUWEN is in productie genomen

De voice-over van het eerste luisterboek van de nieuwe kinderserie Is inmiddels ingesproken. Op het moment wordt er gewerkt aan het geluidsdecor door Xpath Design, multimediaproducties. Later volgt de ebookversie.
 
Hobbeldebob is een vrolijk, speels knoebeltje dat in een wereld vol wonderen gaandeweg zichzelf ontdekt. In deel 1 verlangt hij naar een huisje met een bedje en een badje. In het park ontmoet hij Marcus de Mol, die de wijde wereld intrekt.
De luisterboeken zijn voor kinderen vanaf 4 jaar, de ebooks voor de leeftijd vanaf 6 jaar.
Deel 1 -een huisje bouwen, verschijnt nog voor het einde van dit jaar.
Geluidsdecor en coverontwerp: Niek van Wijngaarden
Uitgever: Xpath Design multimediaproducties, Amsterdam