Zowel de EBOOKS als ook de AUDIOBOOKS van de KATTENREEKS zijn (weer) online verkrijgbaar

Inmiddels zijn nu alle verhalen uit de kattenreeks (weer) online te vinden in de webshops van o.a. Luisterrijk en bij de abonnementenservices, zoals de LuisterBieb, Kobo, Storytel, Cliffer, etc. 
Door een digitale verhuizing achter de schermen was het luisterboek DE KATTENMARS tijdelijk niet verkrijgbaar. De ebook-publicatie van HET KATTENPLAN en DE KATTENSTAD is nu eveneens voltooid, de luisterboeken waren al eerder verschenen.
Zoals al eerder aangegeven, is er een stijgende belangstelling voor deze verhalen. Hier ben ik erg blij mee! Van de uitgever vernam ik dat er regelmatig ook vraag is naar een fysiek boek. In het verleden is dit al eens eerder aan de orde geweest. Xpath Design multimediaproducties overweegt nu opnieuw om alle drie de verhalen te bundelen in een paperback en te publiceren (POD).
Wordt vervolgd!
 
Luisterboeken:
Cover KattenmarsCover luisterboek Het kattenplanKattenstad