De voice-over opnames van MEISJE VAN METHUSALEM zijn gestart

De opnames zijn begonnen! Komende maanden worden de 19 verhalen uit het ebook MEISJE VAN METHUSALEM in productie genomen voor een luisterboek. De audioversie van deze bundel zal mogelijk nog dit jaar verschijnen en te verkrijgen zijn in diverse webshops en bij verschillende abonnementenservices.
 
Inmiddels is ook het tweede deel van de kattenverhalen, HET KATTENPLAN, als ebook online verkrijgbaar bij o.a. de bibliotheek, Storytel, Bol.com, etc. Het derde en laatste deel, DE KATTENSTAD, verschijnt binnenkort ook als ebook. De luisterboeken van beide vertellingen zijn inmiddels verschenen. De audioversie van het eerste deel, DE KATTENMARS, is eveneens binnenkort opnieuw online verkrijgbaar, nadat het even van de markt is teruggetrokken vanwege veranderingen in het distributieproces. Het ebook is al afgelopen juni gepubliceerd.
 
Cover Luisterboek Meisje van Methusalem