Nieuwe ontwikkelingen omtrent DE KATTENMARS (ebook en luisterboek)

Inmiddels is het ebook DE KATTENMARS online verkrijgbaar in diverse webshops en bij abonnementenservices, zoals de Openbare Bibliotheek, Kobo, Storytel, Cliffer etc.
Dit eerste deel van de drie kattenverhalen heeft al snel de weg naar een groeiend aantal lezers gevonden. DE KATTENMARS was al geruime tijd op de markt als luisterboek en is inmiddels geen onbekende titel meer; wellicht dat dit meespeelt in de snelle respons van een aantal lezers. Hoe dan ook: ik ben er natuurlijk erg blij mee!
Door veranderde omstandigheden betreffende de distributie, heeft de uitgever Xpath Design multimediaproducties tijdelijk de audioversie even uit de markt terug moeten trekken, maar binnen afzienbare tijd is ook het luisterboek gewoon weer overal verkrijgbaar. 
De ebooks van de andere twee delen, HET KATTENPLAN en DE KATTENSTAD, worden komende weken gepubliceerd, de luisterboeken zijn inmiddels overal verkrijgbaar.
 
Cover luisterboek "De kattenmars" van Yvonne Gillissen.
E-boek
Kattenmars Cover
Luisterboek