‘CHRISTOPHER BOX’ (heruitgave), ‘NACHT VAN DE KODIAKBEER’ (heruitgave) en ‘PAR-DOUCE’ (heruitgave) ZIJN ONLINE VERKRIJGBAAR!

De drie novelles uit de verhalenbundel ‘ZAND-drieluik’ (ebooks) zijn opnieuw verschenen  in diverse webshops (o.a. Bol.com, Kobo, Bruna, Amazon etc) en abonnementenservices (o.a. Bibliotheek, Kobo plus)
Deze drie novellen staan op zichzelf en kunnen onafhankelijk van elkaar gelezen worden, maar ‘samen is de som meer dan het geheel der delen.’
 
Publicatie: Xpath Design, multimediaproducties, Amsterdam
 
Novelle 1: CHRISTOPHER BOX
Cover Christopher BoxIn dit reisverhaal ontmoet choreografe Rosa Vanderburgt in het zuiden van Marocco de jongere Christopher Box, een Engelsman die na een beschermde jeugd vol verlangen de wereld wil ontdekken. Na een langzaam proces van ontgrenzen opent zij zich voor hem.
 
 
Novelle 2: NACHT VAN DE KODIAKBEER
Cover Nacht van de kodiakbeerAdrienne is wat kleurloos en onzeker, maar wil zich ontwikkelen tot scenarioschrijfster. Ze ontmoet Janine, een hartelijke filmregisseuse met een uitbundige leefstijl.
Een enerverende vriendschap tussen twee vrouwen, die verschillend in het leven staan, eindigt in een confrontatie in een nacht op het strand. Aanvankelijke steun en vertrouwen hebben plaats gemaakt voor irritatie en ambitie. 
 
Novelle 3: PAR-DOUCE
Cover Par-douceAdri├źnne ondervindt een zeurende onvrede in haar leven. Al zoekende probeert ze een andere weg in te slaan waar ze voldoening hoopt te vinden. Een aanvaring met Christopher Box leert haar om zich te openen zodat een nieuwe richting zich kan aandienen.